Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-03@21:31:38 GMT

زمان انتشار نتایج کنکور کارشناسی ارشد ۹۶ مشخص شد

تاریخ انتشار: ۱۰ شهریور ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۵۸۹۹۵۰

مشاور عالی سازمان سنجش گفت: نتایج آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی تا ساعت ۲۰ امروز ۱۰ شهریور ماه بر روی سایت سازمان سنجش اعلام می شود.

خبرگزاری مهر: مشاور عالی سازمان سنجش گفت: نتایج آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی تا ساعت ۲۰ امروز ۱۰ شهریور ماه بر روی سایت سازمان سنجش اعلام می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


دکتر حسین توکلی افزود: بر اساس برنامه زمانی پیش‌بینی شده، فهرست اسامی پذیرفته شدگان نهایی آزمون ورودی کارشناسی ارشد ناپیوسته دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی از ساعت ۲۰ امروز جمعه ۱۰ شهریور بر روی سایت سازمان سنجش قرار می گیرد.

وی افزود: داوطلبانی که هم در ردیف پذیرفته شدگان یکی از دانشگاه های و موسسات آموزش عالی و هم در ردیف پذیرفته شدگان دانشگاه آزاد قرار می گیرند باید توجه داشته باشند که تنها در یکی از کدرشته ها مجاز به ثبت نام هستند و امکان ثبت نام در هر دو کدرشته را ندارند و در غیر این صورت مطابق ضوابط با آنها برخورد خواهد شد.

توکلی گفت: کلیه پذیرفته شدگان موسسات آموزش عالی باید به دستورالعمل بخش اول اطلاعیه اعلام نتایج و کلیه پذیرفته شدگان دانشگاه آزاد باید به دستورالعمل بخش دوم اطلاعیه اعلام نتایج توجه کنند و بر اساس آن برای ثبت نام در کدرشته محل قبولی مراجعه کنند.

وی تاکید کرد: کلیه پذیرفته شدگانی که اسامی آنان به عنوان پذیرفته شدگان دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی به جز دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شده است ضرروت دارد برای اطلاع از تاریخ و مدارک مورد نیاز ثبت نام (علاوه بر مدارک در اطلاعیه اعلام نتایج) قبل از مراجعه حضوری به دانشگاه و موسسه آموزش عالی محل قبولی برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد تاریخ و نحوه ثبت نام ابتدا به پایگاه اطلاع رسانی محل قبولی مراجعه کنند.

مشاور عالی سازمان سنجش اضافه کرد: در صورتی که دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی تاریخ مشخصی را اعلام نکرده باشند پذیرفته شدگان باید در روزهای دوشنبه تا چهارشنبه ۱۳ تا ۱۵ شهریورماه ۹۶ با مدارک لازم برای ثبت نام مراجعه کنند.

توکلی تاکید کرد: برای داوطلبان واجد شرایط گزینش کارنامه ای حاوی رتبه داوطلب و آخرین رتبه پذیرفته شده و در سهمیه مربوطه از ساعت ۱۸ روز دوشنبه ۱۳ شهریورماه ۹۶ بر روی سایت سازمان سنجش منتشر می شود.

آزمون ورودی دوره های کارشناسی ارشد ناپیوسته دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی از جمله دانشگاه آزاد اسلامی برای پذیرش دانشجو در ۱۳۲ کدرشته امتحانی در ۶ گروه آزمایشی در روزهای ۷ و ۸ اردیبهشت ماه ۹۶ در ۶۸ شهرستان و ۱۸۵ حوزه امتحانی و ۱۳۲ کدرشته امتحانی برگزار شد.

برای شرکت در این آزمون تعداد ۸۷۸ هزار و ۲۵۳ داوطلب ثبت نام کردند که از این تعداد ۴۳۰ هزار و ۴۹۱ نفر زن و ۴۴۷ هزار و ۸۶۲ نفر مرد بودند. از تعداد ۸۷۸ هزار و ۲۵۳ داوطلب این آزمون تعداد ۷۱ هزار و ۷۲۵ داوطلب علاقمندی خود را به شرکت در آزمون کدرشته امتحانی دوم اعلام کردند.

از تعداد ۸۷۸ هزار و ۲۵۳ داوطلب ثبت نام کننده، تعداد ۷۰۷ هزار و ۶۳ داوطلب در جلسه آزمون حاضر بودند و ۱۷۱ هزار و ۱۹۰ داوطلب غایب بودند. از تعداد ۷۰۷ هزار و ۶۳ داوطلب حاضر در جلسه آزمون، تعداد ۳۵۷ هزار و ۸۰۲ نفر مرد و ۳۴۹ هزار و ۲۶۱ نفر زن بودند.

نتایج اولیه آزمون کارشناسی ارشد سال ۹۶ نیز به صورت کارنامه در ۱۵ خرداد منتشر شد و تعداد ۶۵۶ هزار و ۱۸۰ داوطلب مجاز به انتخاب رشته شدند که از این تعداد حدود ۴۱۹ هزار و ۲۸۶ داوطلب این آزمون انتخاب رشته کردند.

ظرفیت پذیرش در آزمون کارشناسی ارشد سال ۹۶ بدون احتساب ظرفیت دانشگاه آزاد بیش از ۱۶۲ هزار و ۵۰۰ هزار نفر اعلام شده بود.

منبع: فردا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۵۸۹۹۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نتایج کنکور تربیت معلم آخر اردیبهشت اعلام می‌شود/جدول دروس تغییر می‌کند

به گزارش قدس آنلاین رضا مراد صحرایی، وزیر آموزش و پرورش با حضور در برنامه صف اول ضمن تبریک روز معلم گفت: دانش‌آموزان در مدارس زبان را یاد نمی‌گیرند به همین علت باید زیرساخت‌های آموزش زبان در مدارس باید قوی شود.
وی با بیان این که دو اقدام در دولت سیزدهم اجرایی شده؛ افزود: در دولت سیزدهم سند ۲۰۳۰ که از خارج برای آموزش و پرورش  دیکته شد از بین رفته است. همچنین نقشه راه سند تحول بنیادین آموزش و پرورش طراحی و در حال اجراسازی است البته ما تا اجرا سازی این سند فاصله داریم.
وی افزود: برای اجراسازی سند باید نقشه آن طراحی شود که در دولت سیزدهم این نقشه به وسیله وزیر آموزش و پرورش تهیه شده است.  

او با بیان این که شورای عالی انقلاب فرهنگی در دولت سیزدهم سند تحول بنیادین را تصویب کرده؛ تصریح کرد: سند باید هر روزه و کل آن اجرایی شود و تصویب آن توسط شورای عالی فرهنگی باعث می‌شود تمام دستگاه‌ها به کمک این وزارتخانه آمده و جریان ملی رخ دهد.
او ادامه داد: از سال ۱۴۰۳ تا ۱۴۱۲ نقشه راه و شاخص‌هایی برای این سند ساخته شده است. معلم، زیرساخت موفقیت‌های کشور را آماده می‌کند.
صحرایی با بیان اینکه حجم کتب درسی کاهش پیدا کرده و تغییراتی ایجاد شده اظهار کرد: موضوع کتاب درسی امری بسیار پیچیده است چراکه باید به مقتضیات زیادی توجه کرد. آن چیزی که در حال حاضر آغاز شده  تهیه چارچوب شایستگی‌های پایه عمومی است و راهنمای درس‌ها بر همین مبنا طراحی شده است.

 وزیر آموزش و پرورش با بیان این که تغییرات کتب درسی در اول ابتدایی ایجاد شده  و در سال‌های آینده برای دیگر دایره‌های ابتدایی نیز تغییر می‌کند؛ تصریح کرد: مبنای این چارچوب تفکر و تعقل، هویت اسلامی، خودشناسی، خودباوری، استقلال و پیگیری مهارت است. در سال آینده پس از اعتبار سنجی به طور محدود اجراسازی شود.

او با بیان اینکه حجم کتب درسی تغییر پیدا می‌کند؛ تصریح کرد: جدول دروس و جدول زمانی باید تغییر پیدا کند و برای دروس تربیت بدنی و پرورشی زمانی بگذاریم.

وزیر آموزش و پرورش گفت: محتوای کتب درسی در متوسطه دوم مفهوم سازی شده چرا که نمرات متوسطه دوم در کنکور موثر است. تعداد زیادی از کتب درسی مفهومی هستند البته برخی از کتاب‌ها باید اصلاح شده و به همین علت سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی درصدد برای تغییر این کتاب‌ها است.  

 وی افزود: در حال حاضر حدود ۳۹/۸ درصد دانش‌آموزان متوسطه دوم وارد هنرستان‌ها شده‌اند. در برنامه هفتم این آمار به ۵۰ درصد می‌رسد. طبق آئین‌نامه هر دانش آموز متوسطه یک مهارت را در مدرسه یاد می‌گیرد.

صحرایی ادامه داد: آمایش رشته‌های فنی و حرفه‌ای متناسب با نیاز بازار کار و آینده است که برنامه‌های تفضیلی آن انجام شده و از مهر تغییرات آن شروع می‌شود. 
او ادامه داد: در سال ۱۳۹۷ رهبر انقلاب از دانشگاه فرهنگیان بازدید کردند و فرمودند وزارت آموزش و پرورش در حال بازنشستگی است و باید این مشکل رفع شود.
وی افزود: از سال ۹۸ با شیوع کرونا کمبود نیرو معلم بیش از پیش شده به طوریکه آموزش و پرورش در سال ۱۴۰۰ حدود ۲۰۰ هزار کمبود معلم داشت. به همین علت ما باید این کمبود نیرو را رفع می‌کردیم و از همین رو آزمون‌های  استخدامی را برگزار کرده‌ایم.
او ادامه داد: در سال ۱۴۰۲ تاریخی‌ترین و کیفی‌ترین جذب معلم را داشته‌ایم به طوری که ۷۲ هزار نفر وارد آموزش و پرورش شده‌اند.
وی افزود: امسال کنکور تربیت معلم را برای جذب معلمان و دبیران برگزار کرده‌ایم  که نتایج آن آخر اردیبهشت اعلام شده و داوطلبانی که در این کنکور قبول شدند پس از مصاحبه آموزش‌های لازم را میبینند و وارد کلاس درس می‌شوند.
وزیر آموزش و پرورش اظهار کرد: اسفند سال گذشته  آزمون جذب آموزگاری برگزار و نتایج آن اعلام شده است. ما دو آزمون جذب دبیر، جذب مربی ورزش و مشاور در ۲۸ اردیبهشت و ۲۱ اردیبهشت پیش رو داریم.

او ادامه داد: یکی از مشکلات مهم آموزش و پرورش در معاونت پرورشی کمبود نیروی انسانی است.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

دیگر خبرها

  • رقابت داوطلبان استخدامی آموزش و پرورش و EPT در دانشگاه آزاد اسلامی
  • انتخاب رشته بیش از ۸۹ هزار داوطلب آزمون دکتری
  • شرکت بیش از ۱۳ هزار داوطلب در آزمون استخدامی آموزش و پرورش مازندران
  • برگزاری آزمون استخدام ۱۹ هزار معلم | زمان آغاز به کار معلمان جدید مشخص شد
  • افزایش رشته‌های مقطع کارشناسی ارشد در دانشگاه آزاد شهرکرد
  • نتایج کنکور تربیت معلم آخر اردیبهشت اعلام می‌شود/جدول دروس تغییر می‌کند
  • ۹۸ درصد پذیرفته شدگان ان. جی. ال دهلران بومی هستند
  • تمدید مهلت ثبت‌نام پذیرش بدون آزمون کارشناسی ارشد پیام نور
  • افزایش رشته‌های کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد
  • مهلت ثبت نام پذیرش بدون آزمون کارشناسی ارشد پیام نور تمدید شد